Zaostřeno na poškozené vlasy. Jak s nimi zatočit?

Problémy s vlasy zažila téměř každá z nás. Nejvíce nás trápí suché vlasy s roztřepenými konečky, jejich časté vypadávání a malý objem. Znáte to také? Přestože kvalitu našich vlasů ovlivňuje mnoho různých faktorů, často opomíjíme jednu důležitou věc. Nedodáváme jim potřebné vitamíny. Jak na to?

Zapomeňte na běžné vlasové přípravky

Kvalitní vlasové přípravky zvládnou mnohé. Většinou mají ale krátkodobý účinek. Nic se nevyrovná tomu, když své vlasy budete pravidelně a dlouhodobě vyživovat zevnitř. Nejlepší cestou k trvale zdravým vlasům jsou vitamíny, které se užívají v podobě kapslí nebo gumových bonbonů. Nemusíte se ničeho bát, jedná se o přírodní produkt s vyváženým obsahem látek určených k posílení vlasové struktury.

Vitamíny Bloom Robins cílí přímo na poškozené vlasy

Vlasy potřebují výživu od kořínků po konečky. Vitamíny Bloom Robins obsahují potřebné složky, které jsou nakombinovány v ideálním poměru tak, aby vašim vlasům opět navrátily zdraví a krásu. Co je jejich obsahem? Jsou to vitamíny A, B, C a D. S přílišnou lámavostí a suchými vlasy zatočí obsažený zinek. Lesk dodá výtažek z kokosové vody. Obsahem je i kyselina hyaluronová a listová, dále biotin, selen, mořský kolagen i extrakt z lístků kopřivy.

Vyzkoušet můžete vitamíny na vlasy v balení na jeden měsíc, tři měsíce, nebo rovnou na půl roku.

Krásnou hřívu mohou mít i ženy po porodu

Skoro všechny novopečené maminky i těhotné ženy trápí špatná kvalita vlasů. Lámou se, jsou suché a hodně vypadávají. I tady můžete vsadit na vitamíny na vlasy. Existuje speciální řada Bloom Robins určená právě těhotným a ženám po porodu. Blahodárně působí na vlasy a zároveň se jedná o vitamínový doplněk 100% nezávadný pro kojené a nenarozené děti. Obsahuje 8 vitamínů a 4 minerální látky, které vyživí pokožku hlavy, podpoří optimální růst vlasů a sníží jejich vypadávání.